Coligo Desktop MSI versie

Coligo Desktop – uitrollen naar meerdere gebruikers nog makkelijker

Goed nieuws! Het uitrollen van Coligo Desktop wordt nog makkelijker. Vanaf vrijdag 18 augustus is een MSI versie van Coligo Desktop beschikbaar voor Windows omgevingen.

De MSI versie maakt het mogelijk om Coligo Desktop naar meerdere gebruikers uit te rollen en is compatible met Microsoft Intune.

Waar vind ik de MSI versie van Coligo Desktop?

Je kunt de MSI versie downloaden op desktop.coligo.com zoals onderstaand getoond.

In welke map wordt de MSI geïnstalleerd?

De MSI versie wordt geinstalleerd in de %LocalAppData%\ColigoDESKTOP map.

Hoe verlopen updates van Coligo Desktop met de MSI versie?

Auto update is uitgeschakeld bij gebruik van de MSI versie. Een update van Coligo Desktop is mogelijk door een nieuwe MSI versie van Coligo Desktop uit te rollen naar de gewenste gebruikers.

Kan ik de MSI versie ook gebruiken binnen een MacOS omgeving voor het uitrollen naar meerdere gebruikers?

Alhoewel je binnen MacOS het MSI-bestand kunt openen via 3rd party applicaties, is het niet mogelijk om MSI-bestanden te gebruiken binnen een MacOS omgeving voor het uitrollen naar meerdere gebruikers. Dit is uitsluitend mogelijk binnen Windows omgevingen.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.