Hoe log ik in op de webmail?

Let op: Onderstaande is alleen van toepassing als u hosting ons afneemt en geen Microsoft 365 heeft.

In dit voorbeeld laat ik je zien hoe je inlogt via cPanel, maar je kunt ook rechtstreeks inloggen op je webmail. Dit doe je door in je browser naar webmail.jouwdomein.nl of jouwdomein.nl/webmail te gaan. Vervang hier ''jouwdomein.nl'' met je eigen domeinnaam. Log vervolgens in met het e-mail adres en wachtwoord.

Neemt u Email Only bij ons af? dan logt u voor cPanel in op cpanel.vanbraakict.email en voor webmail op vanbraakict.email.

1. Je kunt via cPanel inloggen op de webmail door achter het e-mail account op CHECK EMAIL te klikken. Je zal dan automatisch ingelogd worden in een nieuwe tabblad.

Klik vervolgens op het grote Roundcube icoon, je zal dan doorgestuurd worden naar de webmail. Vink Open my inbox when I log in aan wanneer je deze stap voortaan wilt overslaan.

Je bent nu ingelogd op de webmail.