Installatie Microsoft Office 2021 Home & Business voor Mac

Bedankt voor het aanschaffen van de licentiecode voor Office 2021 Home & Business voor Mac.

Verwijder eerst alle oude Microsoft office versies om conflicten met activeren te voorkomen en maak voor de zekerheid eerst een back-up van uw gegevens, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel verloren data.

U kunt Office volledig van uw Mac verwijderen door de stappen van Microsoft te volgen: https://support.microsoft.com/en-us/office/uninstall-office-for-mac-eefa1199-5b58-43af-8a3d-b73dc1a8cae3.

1. Kijk in de e-mail die u van ons ontvangen heeft voor de productcode.

2. Kopieer uw productcode (25 cijfers of tekens)

3. Ga naar https://setup.office.com met behulp van Google Chrome of Safari enz.

4. Log in of maak een nieuw Microsoft-account. LET OP! Vergeet niet uw e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft account anders kunt u de licentie niet activeren. deze gegevens heeft u later ook nodig om Office eventueel opnieuw te installeren.

5. Plak de productcode (25 cijfers of tekens in de Oranje Box (witte vakjes zijn waar u de sleutel invoert)

6. Kies uw land en taal

7. Klik op Installeren

8. Klik op het bestand dat u hebt gedownload. Het zal het volledige programma downloaden en installeren. Deze stap duurt meestal 10-45 minuten.

9. Wacht tot de installatie voltooid is.

10. Open bijvoorbeeld Word 2021.

11. Klik op aanmelden/ activate

12. Voer nogmaals uw e-mailadres en wachtwoord in.

13. Uw product is nu geïnstalleerd en geactiveerd. Herhaal dit voor alle Office programma's zodat ze allemaal geactiveerd zijn.

14. Start de computer opnieuw op.