Installatie Microsoft Office 2021 Professional Plus voor Windows

Installatie Microsoft Office 2021 Professional Plus voor Windows

Bedankt voor het aanschaffen van de productcode voor Microsoft Office Professional 2021.

Deze installatiehandleiding kunt u stap voor stap volgen om:

• Het product te downloaden en te installeren
• Het product te activeren

Belangrijk: Verwijder eerst alle oude Microsoft Office versies via de manier hieronder aangegeven om conflicten met activeren te voorkomen en maak voor de zekerheid eerst een back-up van uw gegevens, wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventuele verlies van data.

Om de huidige versie(s) van Office te verwijderen wordt geadviseerd om Optie 2 (Office volledig verwijderen met het verwijderhulpprogramma) uit volgend artikel te volgen: https://support.office.com/nl-nl/article/office-verwijderen-van-een-pc-9dd49b83-264a-477a8fcc-2fdf5dbf61d8. Kies bij de keuze welke versie u wilt verwijderen voor 'Alle Office versies'.

Stappenplan installatie Microsoft Office 2021 Professional Plus

1. Klikt u op deze link (directe download link van Office 2021 Professional Plus van de Microsoft server) om de download van Microsoft Office 2021 Professional Plus te starten.

2. Zodra het bestand is gedownload gaat u naar de "Downloads" folder. Zodra u het bestand heeft gelokaliseerd klikt u met de rechtermuis knop op het bestand en kiest u voor "Openen met > Windows verkenner". Dubbelklik vervolgens op "Setup". (werkt dit niet? Download dan winzip en open het bestand hiermee)

3. De installatie start nu vanzelf, wacht tot deze klaar is. Dit kan even duren.

4. Start uw computer opnieuw op zodra de installatie klaar is.

5. Als het goed is kunt u nu via de zoekbalk linksonder in uw scherm zoeken naar bijvoorbeeld Word. Open deze.